ZİRVE ALEV ALEV

Ligin bitimine 3 hafta kala 31.Hafta sonuçlarından beklenen sonuçlar çıktı. Sürpriz yoktu. Sahasında 12.galibiyete imza atan Sakaryaspor’un son kurbanı bu kez Trakya temsilcisi Kırklarelispor olurken kimin şampiyon olacağı ve hangi takımların Play-Off’a kalacağı şimdilik belli değil, heyecan dorukta.

HER AN HER ŞEY OLABİLİR

Zirve yarışı son yılların en can alıcı mücadelesine sahne olurken TFF 2.Lig Beyaz grupta her şey son 270 dakikadan çıkacak sonuca bağlı. Lider Gümüşhane ve takipçileri arasındaki puan farkı öyle kapanmayacak gibi değil ve her şeyden önemlisi yarışta son düzlüğe çıkan tüm takımların birbiri ile maçları var. Bu haftada iddialı takımlar puan kaybetmedi fakat Konya Anadolu Selçuk Bandırma’ya yenilince Play-Off şansını da kaybetmiş oldu.

ŞİFRE FİKSTÜRDE GİZLİ

Bütün bu karışık ve sıkıntılı görüntüye rağmen şampiyonluk şifresi son 3 haftada gizli ve en avantajlı takım Sakaryaspor olarak dikkat çekiyordu ancak son Fethiye beraberliği Yeşil-Siyahlılar için büyük hayal kırıklığı olunca fikstür avantajında kendisine Şanlıurfa ortak olmayı başardı.. Tabi ki hiçbir maç oynanmadan da kazanılmıyor. Tüm takımların ilk hedefi önce direk TFF 1.Lige çıkmak olmazsa Play-Off’tan bir üst lig vizesini kapmak.

KAZANMAK YETMİYOR: Sakaryaspor son 5 maçtan 13 puan aldı ancak üstündeki rakipleri puan kaybetmeyince şampiyonluk umutları son haftalardan çıkacak sonuçlara bağlı.

Editör: TE Bilişim