Teknik Direktör Engin Korukır düğmeye basmak adına “kadro şişkin ve sağlıklı çalışma imkanı yok” diyor ancak gerçekte ise takım içindeki bazı isimlerden hem huzuru bozduğu hem de takıma faydalı olamadıkları için bir hayli şikayetçi. Tecrübeli hoca şimdilik bunu dışa vurmuyor ve devreyi sorunsuz bir şekilde tamamlamayı düşünüyor. Korukır düğmeye devre arası basacak ve bazı oyuncuları gönderecek takıma bazı takviyeler yapacak. Ancak kulüp borç içinde yüzerken artı yük getircek bu işler nasıl olacak? İşte burası tam bir soru işareti.

KORUKIR RAHATSIZ..

Sakaryaspor’da Osman Özdemir’in yerine göreve gelen Engin Korukır’ın Silivrispor maçında tribünlerle büyük sorun yaşarken kadroda yer alan birkaç futbolcunun hal ve hareketlerinden rahatsız olduğunu dile getirmeye başladığı ve takım içinde “Huzur operasyonu” için gün saydığı söyleniyor. Bu arada basına bazı açıklamalarda bulunan Engin hoca devre arasında yönetim tekhik heyet ve futbolcu üçgeninde büyük sürprizler yaşanacağının sinyallerini de verdi. Yaşanan bu gizli kavganın akıbeti kamuoyunda daha şimdiden merak uyandırmaya başladı bile.

HOCA BÜYÜK KONUŞTU!

Her platformda kadronun şişkinliğinden ve takımın huzursuzluğundan dem vuran Teknik Direktör Engin Korukır’ın tam olarak kimseye açıklamadığı kafasındaki planlar için ilk yarının hemen sonunda düğmeye basacağına kesin gözüyle bakılıyor. Korukır’a göre gidenlerde olacak gelenlerde ancak tek korkusu yönetim içindeki bazı isimlerin bu operasyona karşı çıkıp çıkmayacağı. Korukır’ın yakın çevresine hem takım içindeki kargaşadan bahsettiği hem de “ Şampiyon olma adına düzeni kuramazsam çeker giderim” dediği konuşuluyor.

Editör: TE Bilişim