HEYECANLA BEKLİYOR
YÖNETMENLİĞİNİ Cengiz Yıldız’ın yaptığı Mojo FX şirketinin yaptığı belgeselin çekimleri tamamlanarak montaj aşamasına geçildi. Son çekimleri Sofuoğlu’nun Serdivan’daki evinde yapılan belgeselin yayına girmesi heyecanla beklenirken, şampiyon sporcu kendisiyle ilgili böyle bir çalışmanın yapılmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.
SADECE YARIŞMAK
BELGESEL hakkında konuşan Kenan Sofuoğlu, ‘‘Son bir haftada zorlu bir çalışma süreci geçirdik. Açıkçası belgeseli izleyeceğim günü ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Çünkü bende bile olmayan görüntülerim ve yarışlarım da var bu belgeselin içinde. Ben yarışmaktan başka bir şey düşünmediğim için, arşiv yapma gereksinimi de duymamıştım. Çok güzel bir çalışma oldu’’ dedi.
BÜYÜK YARIŞ BAŞLIYOR
SUPERSPORT Dünya Şampiyonası'nın 24 Şubat'ta Avustralya etabıyla başlayacak olan yeni sezonunu hakkında konuşan Kenan Sofuoğlu, "Pazartesi günü gireceğim testten iki hafta sonra Avustralya'da ilk yarışımız var. Yarışa, bir aydan az bir süre kaldı. Bu yüzden heyecanlı sayılırım. Genellikle sezonun ilk yarışı çok zor olduğun için en büyük amacım da ilk yarışı kazanmak" dedi.

Editör: TE Bilişim