İÇLER ACISI BİR DURUM

Spor Toto 2. Ligin 28’nci haftasında yarın deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak olan yeşil-siyahlı temsilcimiz yolda büyük bir şok yaşadı. Sakaryaspor otobüsü Denizli’de radara yakalanırken, polisin otobüsü durdurmasıyla içler acısı halimiz ortaya çıktı. Sakaryaspor takım otobüsünün sigorta borcunun olması nedeniyle polis otobüsün yola devam etmesine izin vermedi.

ATALAY DEVREYE GİRDİ

Otobüsü bağlama kararı alan Denizli polisinin bu tavrına Türk-İş Mali Sekreteri ve Demiryol-İş Sendikası Genel Başkanı Ergun Atalay 'dur' dedi. 6 bin TL’yi bulan sigorta borcu Ergün Atalay’ın desteğiyle ödenirken, bu gelişme sonrası polis, Sakaryaspor otobüsünün yola devam etmesine izin verdi. Sakaryaspor kafilesi yol üzerinde 2 saat boyunca mahsur kalırken, yaşanan bu olay zaten moral bozukluğu yaşayan Sakaryaspor kafilesinde moralleri iyice bozdu.

OLUŞUMCULAR NEREDE?

Otobüsün bağlanmasının ardından İstanbul'daki oluşumcuları arayıp sorun için destek istediğini belirten Kulüp Başkanı Metin Doğrucan, "Durumu kendilerine anlattım ancak, toplantıda olduklarını ve geç saate kadar müsait olmadıklarını söylediler. Sakaryaspor giderek yok oluyor, fakat kimse kılını bile kıpırdatmıyor" dedi. Doğrucan, sorunu Türk-İş Mali Sekreteri ve Demiryol İş Sendikası Genel Başkanı Ergün Atalay'ın da desteğiyle çözdüklerini bildirdi.

Editör: TE Bilişim