Burak’ı 1 Milyon Euro’ya satarak maddi sorunları çözmek isteyen İsmail Gürses ve ekibi Bülent Uygun’la temasa geçerek genç oyuncuyu Katar’a transfer etmesini istedi ancak bu teklif kabul görmedi. Bu kez B planı devreye girdi ve Burak Bekaroğlu’nun iyi bir paraya Sivas’a verilmesi için Başkan Mecnun Odyakmaz ve yönetimiyle temasa geçildi. Görüşmeler hala el altından sürüyor.

SADECE 1 MİLYON DİYOR

Mukavelesi sezon sonunda bitecek olan Burak Bekaroğlu’nu Bülent Uygun’un yeni takımı Al Gharafa vermek isteyen Sakaryaspor yönetiminin bu isteği kabul görmeyince genç oyuncunun Spor Toto Süper Ligi ekiplerinden Sivasspor’a satılması gündemde. Ancak Sivasspor kulübünün hatıra binaen Burak Bekaroğlu için 500 Bin peşin gerisi 100 Bin TL taksitler halinde toplam 1 Milyon TL’yi gözden çıkardığı söyleniyor.

UYGUN “OLMAZ” DEDİ

Başkan İsmail Gürses’in arası iyi olmadığı için Teknik Direktör Engin Korukır’ın telefonla aradığı ve Burak’ı alması için teklif götürdüğü Bülent Uygun’un Türkiye’den listelerinde Arda Turan, Ozan Tufan ve Volkan Şen gibi oyuncuların olduğunu belirterek bu isteği uygun görmediği de ifade ediliyor. Genç oyuncu için 1 Milyon Euro isteyen Gürses ve yönetimi bu rakamın yarısına da razı olacağı dillendiriliyor. 

Mukavelesini Sakaryaspor’la uzatmak istemeyen genç oyuncuya Osmanlıspor, Kasımpaşa ve Gençlerbirliği’nin de talip olduğu özellikle söyleniyor.

Editör: TE Bilişim