Spor Toto 3. Ligin 28. haftasında yarın sahasında 17 puanlı Orduspor ile karşılaşacak olan Sakaryaspor, maçın hazırlıklarına dün Rüstemler Tesisleri’nde devam etti. Takımda bütün gözler yine Serdar Ümit, Erçağ ve Fatih’le birlikte son haftaların golcüsü Coşkun da olacak.

MORALLER ZİRVEDE

Ligde üst üste 6 maçtan galibiyetle ayrılan temsilcimiz Sakaryaspor’da ligin 28. haftasında oynanacak olan Orduspor müsabakasının hazırlıkları başladı. Ekibimiz dün Rüstemler Tesisleri’nde yine tek idman yaparken, takımda moraller üst seviyedeydi. İstim üzerinde olan Yeşil-Siyahlılarda ameliyat olan ve özel idmanlara başlayan Cihan Yıldız dışında eksik bulunmuyor.

HEDEF 7’DE 7 YAPMAK

Üst üste kazanılan müsabakaların ardından  son derece moralli olan temsilcimiz Sakaryaspor’da hedef, Cumartesi günü oynanacak olan Orduspor müsabakasından da 3 puanla ayrılarak 7’de 7’lik bir seri elde etmek olacak. Yeşil-Siyahlılarda başarılı sonuçlara imza atan Teknik Direktör Osman Özdemir’in son haftalarda kazanmaya alışan kadroda bir değişikliğe gitmesi beklenmiyor. (METİN IŞIKER)

Editör: TE Bilişim