Televizyonda canlı yayına çıkan Yılmaz Vural Sakaryaspor’un kendisini Sportif Direktör olarak çok istediğini ancak anlaşmanın zor gözüktüğünü açıkladı. Vural’ın parasal konulurda garanti istediği ve İlhan Var’ı takımın başına getirme konusunda ısrarcı olduğunun altı çizildi. 

Toçoğlu evet derse olur

Sakaryaspor’un bulunduğu ligin ve ekonomik durumun kendisine pek uygun durmadığını sözlerinin arasında dile getiren Yılmaz Vural’ın en büyük düşüncesi takımın başına eski yardımcısı İlhan Var’ı getirmek ve maddi konularda muhatap olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu almak. Vural’ın bu istekleri önce Başkan Gürses’i daha sonra da hoca olarak açıklanan İsmail Cem Cambaz’ı rahatsız ediyor. Bu işin tek oluru ise Toçoğlu.

Canlı yayında açıkladı

Başkan İsmail Gürses’in Sportif Direktörlük teklifine sıcak bakmayan Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın maaşını garantiye almak için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’ndan garanti istemesinin yanında takımın başına eski yardımcısı İlhan Var’ı  getirmek istemesi de bu işin olma ihtimalini sıfırlıyor. Tecrübeli hoca Sakaryaspor’a pek gelmeye niyetli olmadığını da canlı yayında ‘Burada Laf çok” programında açık, açık belirtti.

Tercihi büyük takımlar

Yılmaz Vural Sakarya’nın bugün için potansiyel olarak istenilen seviyede bulunmadığını belirten Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ı çalıştırmasıyla ilgili ise, “Çocukluğumdan beri cumaya giderim. Orada Allah’a dua ederim ‘Ne olur Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ya da Milli Takım’ı çalıştırayım diye ama Allah’la henüz anlaşamadık” diye konuştu ve tercihlerinin arasında Milli Takımlar Sorumluluğu olduğunu da açık yüreklilikle söyledi.

Editör: TE Bilişim