Adatıp Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, 2018-2019 yılı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi öncesi hazırlıklarına başladı. Antrenör Selçuk Ernak önderliğinde Sakarya Spor Salonu’nda çalışmalar gerçekleştiren Büyükşehir Basketbol Takımının yeni isimleri Kerem Özkan ve Şafak Edge iddialı açıklamalarda bulundu.

Sakarya’da olmaktan mutluyum

Yeni transfer Şafak Edge, “Sakarya’da olduğum için gerçekten mutluyum. Çünkü bildiğim bir takım, inandığım antrenörler var. Selçuk Hoca beni aradığı zaman hiç tereddüt etmeden Sakarya’yı seçtim. İnşallah çok güzel işler yapacağız. FİBA Avrupa Şampiyonası’nda etkili olabilmemiz için gerçekten çok çalışmamız gerekiyor. Biz elimizden gelenin en iyisini yapıp kupaya kadar gitmeye çalışacağız. Fikstür olarak da çok iyi durumdayız. Başarılı olacağımıza, takımımıza ve Koç Selçuk Ernak’a güveniyorum” dedi.

Yeni sezona formda başlangıç

Kerem Özkan, “İlk antrenmanımızı gerçekleştirdik. Yeni bir takım olduk, aramızda genç arkadaşlarımız da bulunuyor. Önümüzde 1 buçuk aylık bir süreç var ve biz takım olarak bu süreyi en iyi şekilde kullanıp sezona formda girmek istiyoruz. Aramızda yeni yabancı oyuncularımız mevcut onların kısa da olsa uyum sorunları olacak ama başta ben olmak üzere diğer arkadaşlarımız da her zaman yardımcı olacağız. İlk maça çıktığımızda Sakarya taraftarımızı gördüklerinde onlar da çok şaşıracaklar. Her şey bizim için çok güzel olacak” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim