KURS AÇACAK
SAKARYA dışından güçlü oyuncuların katıldığı satranç turnuvasının ödül töreninde bir konuşma yapan İl Temsilcisi Adem Solakumur, Akyazı'da ilk defa böyle çok katılımlı bir şampiyona düzenlediklerini ve büyük ilgi gördüğünü belirterek; satranç oyununu burada yaygınlaştırmak amacı ile antrenörlük kursu açma sözü verdi. 14 yaş üstünden 41 ve 14 yaş altından 46 olma üzere toplam 87 oyuncunun katıldığı müsabakalar oldukça zevkli ve çekişmeli geçti.
‘‘SOSYALLEŞİYORUZ’’
AKYAZI Öğretmenevi Müdürü Baki Yılmaz ise konuşmasında “Öğretmenevi Müdürlüğü olarak sosyal ve kültürel etkinliklerimize bir yenisini daha eklemiş olduk. Bu şampiyona ile satranç sporunun sevilmesine bir nebze olsun katkımız olduysa ne mutlu bizlere. İl temsilciliğimizden aldığımız sözle yakın gelecekte Satranç antrenörlüğü kursumuz da olacak” dedi.
ÖDÜLLER SAHİPLERİNDE
SATRANÇ Turnuvasında, 14 yaş altı yarışmasında birinci olan Efe Mert Kılıç, 2.ci olan Osman Kılınç ve 3.cü olan Mehmet Burak Sakallıoğlu'na ödüllerini İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Özdemir, Öğretmenevi Müdürü Baki Yılmaz ve Kuzuluk İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Salih Şahin tarafından verildi. 14 Yaş üstü yarışmasında birinciliği Ali Ammar Camcı elde etti. Birinciye ödülü Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı verirken 2. Mehmet Tekin ödülünü devre arkadaşı Üsteğmen Mehmet Ali Yılancı'nın elinden aldı. 3. Barış İpek'e ödülünü İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş ve 4. Berkay Çelik'e de AKP İlçe Başkanı Nail Kahveci verdi.

Editör: TE Bilişim