Kriz yönetmekte aciz kalan Sakaryaspor yönetimi son günlerde çok konuşulan Ercüment Kafkasyalı ve Ramazan Sal'ın alacaklarına karşılık TFF'ye başvurduğu haberleri sonrası önceki gün geniş bir açıklama yaptı. Hatta haberin içinde Sal’ında TFF’ye gittiği belirtiliyordu. Özrü kabahatinden büyük olan bu açıklamada yönetimin kendi kendini tekzip etmesi kadar beceriksizliklerini ve yetersizliklerini kabullenmesi de ilginçti.Ancak hedef şaşırtması da garipti.

HEM SUÇLULAR HEM DE GÜÇLÜ!

Sakaryaspor yönetiminden gelen açıklama hem güldürdü hem de düşündürdü. Bu sezon başında transfer edilen ve 30 maçta yeşil-siyahlıların kalesini koruyan Ercüment Kafkasyalı sezonun ortasında takım kaptanlığına getirilmişti. Ercüment Kafkasyalı hakkında gazetemizde alacaklarını alamadığı gerekçesiyle TFF'ye başvurduğu iddiası gündeme gelmişti.Ercüment Kafkasyalı'nın TFF'ye başvurdu haberleri sonrası Sakaryaspor camiasından açıklama geldi. Yeşil-siyahlı yönetim hem haberi doğruladı hem de bu haberleri yapanları da sert bir biçimde eleştirdi.

KAPTAN KIVIRMADI DOĞRULADI

Haberi doğrulayan Deneyimli eldiven Talha Mayhoş'un hesabından yaptığı yorumda şu ifadeleri kullandı; "Ben Ercüment Kafkasyalı sosyal medya hesabim olmadigi icin Talha Mayhos'un hesabindan yaziyorum. Bugüne kadar hiç bir gün burda para muhabbeti yapmadim. Gidip bir tane yöneticiden parami istemedim cogu arkadaşım parasını almışken sesimi bile çikartmadım gittim. Arkadaslarımın parasını kovaladım. Bugun fedarasyona verdiysem parami 4 ay sonra alcam. Herkes elini vicdanına koyup yorum yapsin." ifadelerini kullandı. NAZIM AKTÜRK

GARİP BİR DURUM: Göreve geldiği günden beri yanlış transferlere imza atan ve takıma adeletli para ödemesi yapmayan, kulübü sürekli borçlandıran yönetime göre kendileri dışındaki herkes suçlu ve herkes sorgulanmalı!

İŞTE ÇELİŞKİ DOLU O AÇIKLAMA

Editör: TE Bilişim