İddialara göre yaşanan maddi kriz nedeniyle bir ara istifa etmeyi düşünen Sakaraspor kulübü Başkanı İsmail Gürses’le “Takım iyi gidiyor, aman bu güzel hava bozulmasın ” diye Rüstemlerde buluşarak taraftarlara birlik ve beraberlik mesajı veren “ Tek hedefimiz şampiyonluk” diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun bu haklı isteği henüz yerine gelmedi. Destek sözüde şimdilik askıda kalmış gibi duruyor.

ARAYA HESAP GİRDİ

Sakaryaspor’da futbolculara verilen rakamları net olarak bilmek isteyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun paraların nereye gittiğini öğrenmek için İsmail Gürses’ten defter kayıtlarını talep ettiği iddia edildi. Takıma sürekli para bulan Toçoğlu’nun ayrıca Başkan Gürses’ten yönecilerin cebinden kulübe ne kadar para verdiğinin belgelerini de istediği söyleniyor.

Belediyeye yakın kaynaklara göre istenen bu bilgilerin bugüne kadar henüz Başkan Toçoğlu’na ulaşmadığı konuşuluyor. Araları bir ara gerilen ancak geçen hafta Rüstemlerde bir araya gelen ikilinin arasının yine bu olaydan dolayı bozulmak üzere olduğu da dillendirilirken Toçoğlu’nun kulübe destek adına yeni kaynaklar aktarıp aktarmayacağı da net olarak bilinmiyor.

Editör: TE Bilişim