MEVZİLENDİLER

Antalya'da düzenlenecek Okullar arası Türkiye Futbol şampiyonası'nda ilimizi temsil edecek olan Sapanca İlköğretim Okulu, Beden Eğitimi Öğretmeni Ufuk Yüzücü önderliğinde hazırlıklarını tamamladı. Önceki gün Antalya'ya hareket eden kafile Kremlin Palace Otel'de kampa girdi.

KAFİLEDEKİ İSİMLER

Osman Kubilay ve Mesut Egün yönetici olarak bulunduğu kafilede Taha Tepe, Yasin Yılmaz, Çağrı Balkaya, Mert İpek, Kaan Kubilay, Yusuf kahraman, Taner şimşek, Yusuf Tepe, Emirhan Fındık, Turgay Karan, Cevat Erdoğan ve Bedirhan Yıldırım yer alıyor.

96 TAKIM KATILIYOR

96 takımın katılacağı turnuvada sahaya çıkacak takımlar 1 kaleci 7 oyuncudan oluşacak. 4 futbolcunun yedek kulübesinde yer alacağı turnuvada 3 oyuncusu kırmızı kart gören takım hükmen mağlup sayılacak. Karşılaşmalar 2 x 15 ’şer dakikalık 2 devre halinde oynanacak.

FRANSA'DA TEMSİL

2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı SGM-MEB-DANONE Küçükler Futbol Türkiye Birincisi olan takım Fransa’da yapılacak Danone Uluslar Kupası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

BAŞARIYLA DÖNECEĞİZ

Sapanca ilköğretim Okulu futbol takımının başarılı Antrenörü Ufuk Yüzücü, "Bu şampiyona bir birikimin eseri. Takım olarak iyi hazırlandık. İnşallah başarılı bir sonuçla Sakarya'ya döneceğiz. Tüm Sapanca halkından bizlere güvenmesini ve destek vermesini bekliyoruz" dedi.

Editör: TE Bilişim