Sakarya Basketbol İl temsilcisi Alpay Alev müthiş bir projeye imza atarak gönüllerde taht kuran ve ani ölümüyle sevenlerini büyük üzüntüye sevkeden usta kalem gazeteci antrenör spor adamı Sırrı Şanlı’nın adını yarın startı verilecek U14 –U15 Erkekler Basketbol Ligine ithaf etmesi ağabeyimizin şanına yakıştı. İlk olarak Yenikent Spor Salonu’nda yapılan müsabaka öncesinde Beden Eğitimi öğretmeni İlhan Sütlü’nün ön ayak olmasıyla saygı duruşuyla anılan Şanlı’nın şimdi de basketbol turnuvasıyla isminin anılması sevenlerine büyük sevinç yaşattı. Alev’e kucak dolusu teşekkürler.

HAYDİ ASKF SIRA SENDE

Şimdi sıra ASKF ‘de. Sevgili Başkan Yaşar Zımba’dan da böylesi bir hamlede bulunarak sevgili Sırrı Şanlı ağabeyimizin adının bir organizasyona ya da isminin sonsuza kadar yaşayacağı bir yere vermesini bekliyoruz. Sanıyorum böylesi bir jest her Sakaryalıy ve merhumun sevenlerini mutlu eder. Haydi Başkan göster kendini.

Fatura Özdemir’e çıktı

Futbolculara para ödemekte zorlanan Sakaryaspor yönetimi çareyi hocayı göndermekte buldu

Futbolculuktan başka mesleği olmayan, en fazla sakatlık falan olmazsa 35 yaşına kadar futbol oynama durumu olan, ailesinin geçimini sadece futboldan kazandığı para ile sağlayan ve futbolu meslek olarak seçmiş futbolculara ödeme yaparken zorlanan Sakaryaspor yönetimi,  Osman hocayla yoları ayırdı. Bayramda bile bir çok futbolcuyu es geçip parasız bırakan, sezon başından bu yana çalmadık kapı bırakmayan, futbolcuların maç başlarını ödemekte zorlanan,  öderken de futbolcular arasında eski yeni diye ayırım yapan sayın yönetim kurulu, takımı top oynatamadığı (!) veya Sakaryaspor’a yakışır şekilde oynayamıyorlar gerekçesiyle Osman Hocanın işine son verdi. Önemli olan tabi ki Sakaryaspor. Tabi ki hepimiz Sakaryaspor’un başarılı olmasını istiyoruz. Kişilerle işimiz yok. Aslolan kurum. Peki futbolcular aynı sorunları yaşamaya devam ederken, yönetime mali konularda aynı sıkıntıları yaşam devam ederken yeni hoca bize ne kadar çare olacak sanıyorsunuz. Mali konuların uzun vadede aşılmadığı sürece, hoca ve yönetim arasında yaşanacak olan bu kısır döngü nereye kadar devam edecek acaba.

İMPARATOR  TESPİT

Gazetemiz yazarı İmparator Coşkun Demirbakan “Sakarya’da sorun psikolojik “ başlığı ile çıkan Sakaryaspor’unun Konya yenilgisinden sonra kaleme aldığı yazıdan şu  bölümü sizler için alıntı yaptım “ Sakaryaspor'un aldığı istikrarsız sonuçların nedeni iyi analiz edilip tespit edilerek çözümlenmelidir. Bu maçta da daha önce dile getirdiğim psikolojik etkenler belirli derecede sahaya yansıdı. Örneğin yenen golde ve rakibe verilen diğer pozisyonlarda oyuncuların vücut dillerinden anladığım kadarıyla. Kaygı, endişe, telaşlı davranışları müsabaka sonuna kadar artarak devam etti. Sakaryaspor'un aşırı motivasyon ile yalnızca iyi mücadele etme felsefesindeki oyun anlayışı iki oyuncunun birbirlerine çarpacak dereceye geldiğinin göstergesidir “ dedi. Hocanın sözünün üstüne söz söylemeke bize düşmez. İmparator gereğini yazmış. Sakaryaspor’da sıkıntı çok. Psikolojik, ekonomik ve biraz da tiraj-i komik. 

Editör: TE Bilişim