Güreş sporunun merkezi haline gelen Hendek’te Ticaret Meslek Lisesi 9. Sınıf öğrencileri Hakan İmak, M.Alpaslan Temizce ve Onur Tektaş, geçtiğimiz hafta sonu ilimizde düzenlenen Türkiye Yıldızlar 15-16 Yaş Grubu Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda iki Türkiye 3.lüğü ve bir Türkiye 5.liği kazandı.

TEK TEK TEBRİK ETTİ

Sakarya’nın adını Türkiye şampiyonasında başarıyla temsil eden güreşçi öğrenciler kazandıkları madalyalarla İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı’yı ziyaret etti. Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Hendek Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Umur Çeşme, Müdür Yardımcısı İsmail Alçorba ve Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Yiğit’in de katıldığı ziyarette, güreşçi öğrencileri tebrik eden Sandıkçı, ata sporumuz güreşte kazanılan başarılardan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

EĞİTİME DE YANSISIN

Grekoromen 76 kg da Türkiye 3.sü Hakan İmak, 85 kg da Türkiye 3.sü M.Alpaslan Temizce ile 55 kg da Türkiye 5.si Onur Tektaş’ı tebrik ederek ödüllendiren İl Milli Eğitim Müdürü Sandıkçı, öğrencilerden spordaki başarılarını eğitim hayatlarında da devam ettirmesini isteyerek, spor ve eğitim faaliyetlerini çok çalışarak bir arada götürmelerini öğütledi.

Editör: TE Bilişim