Bunun üzerine İnci, ‘Siz şampiyon olun, mangal ziyafeti benden’ dedi.

YöNETİM-OYUNCU
1.Amatör Futbol Ligi’nin başarılı ekiplerinden Kazimiyespor, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin konuğuydu. Bayraktepe’de Başkan İnci’nin verdiği kahvaltıya, Kulüp Başkanı Ahmet Atçı, Sportif Direktör Atilla Bilgin, Başkan Yardımcısı Mehmet Atıcı ile teknik heyet ve futbolcular katıldı.
MANGAL SöZü VERDİ
Başkanı Ali İnci başarı diledikten sonra futbolcular kendisine şampiyonluk sözü verdi. Bunun üzerine konuşan Başkan İnci, ‘Kazimiyespor’un başarısı bizleri de mutlu ediyor. Kulüp başkanınız ve yönetiminiz ile birlikte büyük bir başarıya imza atacağınıza inanıyorum. 
Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Kazimiyespor’lu futbolculara önümüzdeki haftalarda Selman Dede mesire alanında mangal ziyafeti sözü verdi.
İNCİ’YE TEŞEKKüR
Kazimiyespor Kulübü Başkanı Ahmet Atçı kısa bir konuşma yaparak, ‘Hedefimiz şampiyonluk ve bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Sportif Direktörümüzün büyük katkısı ile birlikte sezonu şampiyon olarak bitireceğimize inancımız tam. Belediye Başkanımız Ali İnci’ye bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum’ dedi. 
 
Editör: TE Bilişim