Diyarbekir maçı öncesi Sakaryaspor kafilesini ziyaret eden Başkan Toçoğlu, “Osman hocamıza ve sporcularımıza güvenimiz tam. İnşallah playoff finalinde şampiyon takım Sakaryaspor olacak. Ardından hep birlikte Demokrasi Meydanı’nda bu başarımızı kutlayacağız” dedi.
Rüstemler Tesisleri’nde gerçekleştirilen antremanı takip eden Başkan Toçoğlu’na, Sakaryaspor Kulübü Başkanı İsmail Gürses eşlik etti. 2. Lig biletinin İstanbul Olimpiyat Stadı’nda alınacağına inandıklarını belirten Başkan Toçoğlu, ayrıca teknik ekip ve sporculara maç öncesinde başarılar diledi.

Güvenimiz tam

Futbolcularla bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Uzun bir yolculuğun ardından son 90 dakikayı oynayacağız. 14 Mayıs Pazar günü de İstanbul’da olacağız. Her zaman ifade ediyoruz; Osman hocamıza ve sizlere güvenimiz tam. Şehrimiz şampiyonluğa inanıyor, taraftarlarımız İstanbul seyehati için hazır. Herkes kazanılacak şampiyonluğa bakıyor. İnşallah playoff finalinde şampiyon olan takım Sakaryaspor olacak” diye konuştu.

Şampiyonluğa çok ihtiyacımız var

Başkan Toçoğlu, “4 yıldır bu ligden bir türlü kurtulamadık. İnşallah Pazar günü alnımızın akıyla çıkacağız. Biz bu liglerin üzerinde bir takımız. Mücadelemizi ve gayretimizi bırakmamalıyız. Hamdolsun iyi durumdayız. Takımımızın form grafiği üst düzeyde. İnşallah bu yıl bu işi noktalayacağız. Ardından hep birlikte Demokrasi Meydanı’nda bu başarımızı kutlayacağız. Bu şehrin şampiyonluğa çok ihtiyacı var. Allah yardımcınız olsun” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim