Finalde Koruma Şube Müdürlüğü ile karşılaşan Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü rakibini taybrek’te 15-6’lık sonuçla 3-2 Yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. 12 Takımla başlayan turnuvanın yarı finaline kalan 4 Takımın müsabakaları sonunda Polisevi’ni 2-0 yenen Trafik denetleme üçüncü olurken, finalde 3-2 yenilen Koruma Şube Müdürlüğü de ikincilikle yetindi.

KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

 Atatürk Spor Salonu'nda yapılan final müsabakasını izlemek üzere İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, Emniyet Müdür yardımcıları Habibullah Özavar ile Kadir Erden’le birlikte sporcuların aileleri ve güvenlik güçlerinin bazı birimleri birlikte salondaki yerlerini aldı. Final müsabakasında Koruma’yı 3-2 Yenerek şampiyon olan Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne kupasını ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, ikinci Koruma Şube Müdürlüğü’ne kupasını ve madalyalarını Emniyet Müdür Yardımcısı Habibullah Özavar ve üçüncü olan Trafik Denetleme Şube’ye kupasını Emniyet Müdür Yardımcısı Kadir Erden verdi.

HAKEMLER POLİS AİLESİNDEN

 Büyük bir centilmenlik içerisinde geçen maçları Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çalışan voleybol hakemleri Oğuz Kurnaz, Hüseyin Okyar ile A. Oğuzhan Ünal yönettiler. Böyle anlamlı bir turnuvaya ev sahipliği yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu da centilmence geçen bu turnuvanın bundan sonra da geleneksel hale getirilmesi gerektiğini ve her zaman böyle bir turnuvaya ev sahipliği yapmak istediklerini söyledi. 

Editör: TE Bilişim