Geçen hafta içinde ilimize gelen ve Başkan İsmail Gürses’le görüşen Brezilyalı yatırımcıların gözü Tüzükteki maddelerden korktu ve gerekli ön bilgileri alarak geri gitti. Şartlar olgunlaşınca gelecekler.

TÜM ÜYELER “EVET” DERSE OLUR

Zor günler geçiren ve borç içinde yüzen Sakaryaspor’a her gün ayrı bir taliplinin çıkması dikkat çekiyor. Şirketleştikten sonra %51 daha önce de Sow Tv’nin sahibi Erol Aksoy’a satılan ancak daha sonra BELPAŞ’a bin bir güçlükle ve para ödenerek geri alınan Sakaryaspor Aş’nin yeniden başka kişilere satılması gündeme bomba gibi düşerken Tüzüğe göre tüm üyelerin bu satışa evet demesi gerekiyor. Aksi takdirde hala Sakaryaspor Derneğinin olan bu hisseleri devretmek mümkün gözükmüyor.

GÜRSES ÜYELERE AYAR YAPIYOR

Başkan İsmail Gürses ve ekibi ise Üyelerin birçoğunu üyelikten düşürürken yerine kendi üyelerini yaparak bu konuda yeniden bir Tüzük değişikliğine gidebilir diyenler olsa da Yeşil-Siyahlı taraftarların ve kamuoyu baskısının buna izin vermeyeceği de konuşuluyor. Bu arada Gürses önce İspanya sonra yurt içindeki bazı gruplarla hisse devri konusunda görüşmeler yaptı ve son olarak Brezilya’dan bir grup yatırımcının Sakaryaspor’un alınması için masaya oturduğu ancak anlaşamadığı da öğrenildi. 

 HER İSTEYEN % 51 DİYOR: Talipli olanların tamamı Sakaryaspor’un % 51 hakim hissesini alarak Yeşil-Siyahlı kulübü istediği gibi yönetmeyi düşünüyor. Ancak hiçbiri az da olsa hisse alarak hem kulübe ortak olmayı hem de yönetime girmeyi konuşmuyor.Acaba neden?

Editör: TE Bilişim