4 resmi maçta kırmızı kart gören 6 oyuncumuz cezasını tamamladı ama sakatlığı süren Aydın Yılmaz, Denis Taşkesen, Ferit Erişçi ve Berk İsmail’e 1-0 kazandığımız maçta Nuri Fatih Aydın ile Ali Fırat Okur eklendi.

Sivas Belediyespor karşılaşmasına sakat ve cezalılar nedeni ile 7 eksikle çıkan Sakaryaspor revire döndü. Sivas Belediyespor maçı öncesi kadroya alınan Berk İsmail Ünsal arka adalesinde yaşadığı sakatlık nedeniyle kadrodan çıkarılırken maça oldukça iyi başlayan ve ilk yarım saatte iyi bir performans sergileyen Nuri Fatih Aydın 35. dakikada gelişen Sivas Belediyespor atağını önlemek isterken Sakaryaspor ceza sahası önünde girdiği bir mücadelede sakatlandı. Oyundan sedye ile çıkan Fatih’in yerine Ahmet Furkan oyuna dahil oldu. Öte yandan karşılaşmanın 80. dakikasın savunmada Ali Fırat Okur’da oyunu sedye ile terketti, yerine Orkun Dervişler oyuna girdi.

Bandırma maçı öncesi sakatlık ve cezalılar raporuna baktığımızda 4 resmi maçta 6 kırmızı kart gören oyuncularımız cezalarını tamamladı, sakatlıklarla boğuşuyoruz çünkü 6 oyuncumuz tedavi görüyor.

Editör: TE Bilişim