Sakaryaspor’un Sultanbeyli Belediyespor’la oynadığı mücadelenin devre arasında Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses, 15 Temmuz darbe girişiminde gösterdikleri duruş için Vali Coş’a, Başkan Toçoğlu’na ve Emniyet Müdürü Babadağı’na teşekkür plaketi verdi.

Protokol tribününde Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses ve çok sayıda davetli yer aldı. Tribünler on binlerce Sakaryalıların tezahüratları ile inledi.

Başkan Toçoğlu’na Plaket

Mücadele Sakaryaspor’un 3 – 0’lık galibiyeti ile sonuçlandı. İlk yarının bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses, 15 Temmuz darbe girişiminde ortaya koydukları duruş için Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’a, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na ve İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı’na teşekkür plaketi verdi. Başkan Gürses’in bu hareketi tribünlerdeki on binlerce Sakaryalıdan alkış aldı.

Editör: TE Bilişim