HABERLER ÜZDÜ

Önceki hafta Sakarya kamuoyunda bomba etkisi yapan 'SEDAŞ'tan Kocaelispor'a 100 bin TL para yardımı' haberi üzerine şimşekleri üzerine çeken Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. dün konuyla ilgili olarak yazılı açıklama yaptı. SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü adı altında yapılan açıklamada, "Son günlerde SEDAŞ’ın Kocaelispor’a verdiği destek nedeniyle basında yer alan olumsuz haberler bizi oldukça üzdü. Bulunduğumuz bölgelerde sosyal hayatı desteklemek için pek çok proje gerçekleştiriyoruz" denildi.

DESTEK VERDİK

"Sakaryaspor’da her zaman desteklemekten mutluluk duyduğumuz bir kulüptür" denilen açıklamada "2009 yılında Sakaryaspor’u desteklemek adına o günkü bedeliyle, Sakaryaspor Kulübü Derneği’nin 10468 nolu gelir makbuzu karşılığı  37.500 TL tutarında kombine bilet alarak hem kulübe fayda sağladık, hem de çalışanlarımıza Sakaryaspor’u statta destekleme şansı tanıdık. Bu yıl ise benzer bir desteği hizmet verdiğimiz diğer illerden biri olan Kocaeli’nde gerçekleştirdik" ifadesine yer verildi.

ELEKTRİK BORCU

Sakaryaspor'un elektrik borcuna da değinilen açıklamada, "Ayrıca kulüp yöneticileri ile yaptığımız karşılıklı mülakatlar sonucunda Sakaryaspor’un elektrik borcunu da yapılandırmış bulunmaktayız. Bu konu hakkındaki tüm çalışmalarımız karşılıklı anlayış çerçevesinde devam etmektedir” ifadesi kullanıldı.

Editör: TE Bilişim