ELDİVENLER HOLLANDA’DAN

Önümüzdeki sezon 2.Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Yeşil-Siyahlılar kaleyi iki yıllık mukavele yaptığı Ferhat kaya ile sağlama aldıktan sonra savunmayı da Boluspor’dan Ramazan Sal’la güçlendirdi. Şimdi gözler daha önce anlaşılan Fenerbahçeli gençler Yasir, Melih ve Beykan için İstanbul’dan gelecek güzel haberde.

RAMAZAN DA TAMAM

Transferin başlamasının ardından Ercüment Kayalı, Sezer Badur, Ramazan Çevik, Cem Ekinci, Tufan Kelleci ve son olarak Ferhat Kaya'yı 2 yıllık renklerine bağlayan Yeşil Siyahlıların 7. transferi Ramazan Sal oldu. FF 1.Lig takımlarından Boluspor'da geçen sezon 27 maçta 3 gole imza atan 32 yaşındaki tecrübeli stoper Ramazan Sal, Sakaryasporla anlaşmaya vardı. Bu transferle Burak Bekaroğlu’nun gitme şansı da artmış oldu.

HÜSEYİN DE KALACAK

Sakaryaspor, Hollanda 2. Lig takımlarından Helmond Sport takımının Türk kalecisi Ferhat Kaya'yı transfer etti. Transfere Süper Lig ekiplerinden Karabükspor'dan kaleci Ercüment Kafkasyalı'yı alarak başlayan Sakaryaspor kaleye bir takviye daha yaptı ve Hüseyin Bilge’yi de göndermekten vazgeçti. Artık geriye sadece Fenerbahçe kulübünden gelecek müjdeli habere çevrildi. Sporcularla sorun yok FB’nin cevabı bekleniyor.

Editör: TE Bilişim