Yapımı tamamlanmak üzere olan yenİ Sakarya Stadında incelemelerde bulunan İl Başkanı Kılıç, “Sakaryaspor şehrimizin göz bebeğidir. İnşallah yeni stadyum ile birlikte Sakaryaspor daha yüksek hedeflere emin adımlarla ilerleyecektir. Yeni stadımız ülkemize, şehrimize şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Sakaryaspor’un yapımı tamamlanmak üzere olan yeni stadyumunda incelemelerde bulundu. Şehre kazandırılacak önemli bir yatırım olan yeni stadyumu inceleyen Başkan Kılıç’a AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Prof. Dr. Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz ve Recep Uncuoğlu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel eşlik etti.

“Şehrimize Hayırlı Olsun”

Yeni stadyumla ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Genel Başkan Yardımcımız, Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Milletvekillerimiz ile yapımı tamamlanmak üzere olan şehrimizin yeni stadında incelemelerde bulunduk. Sakaryaspor şehrimizin göz bebeğidir. İnşallah yeni stadyum ile birlikte Sakaryaspor daha yüksek hedeflere emin adımlarla ilerleyecektir. Yeni stadımız ülkemize, şehrimize şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

“Sakaryaspor Büyük Bir Sivil Toplum Hareketidir”

Sakaryaspor’un vatandaşlarımızı futbol harici konularda da birleştirdiğine değinen Başkan Kılıç, “Eymen Bebek için yapılan sosyal yardım kampanyası Sakaryaspor taraftarlarının hemşerilerimizin bir anda nasıl kenetlendiğini bize gösterdi. Bu duyarlılıklarından dolayı Tatangalara teşekkür ediyorum. Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte Sakarya'mız için hiç durmadan yılmadan çalışarak nice güzel hizmetlere ulaşacağız.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim