Antalya Titanic Otelin sahasında oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan ve Ramazan Civelek’le gol bulan Yeşil-Siyahlılar Gaziantep temsilcisine son dakikalarda yediği golle teslim olurken ilk yarı 1-1 sona erdi. Rakip takımın golleri penaltıdan ilk 45’te Özgürcan ve frikikten ikinci yarıda Özgür Özkaya’dan geldi.

İKİ KALECİ DE BİRER GOL YEDİ

İkinci yarı hazırlıklarına Teknik Direktör Engin Korukır’la sürdüren yeşil siyahlılar Gazişehir Gaziantepspor ile oynadığı dünkü karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı. Ortada geçen karşılaşmada girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremeyen yeşil siyahlı ekip ilk golü bulan taraf olsa da son dakikalarda yediği golle ilk hazırlık maçında üzülen taraf oldu. Gazişehir Gaziantep karşısında kalesinde 2 gol gören Yeşil-Siyahlılarda ilk golü kaleci Ferhat ikinci golü ise kaptan Ercüment kapattığı köşeden hatalı yedi.

TALHA MAYHOŞ SAKATLANDI

Antalya Lara Titanic Otelde oynanan hazırlık maçında sakat olan Ramazan Sal ve Canberk Özdemir dışındaki tüm oyuncuları sahaya süren Engin Korukır dün istemediği bir sürprizle karşılaştı ve oyuna sonradan giren Talha Mayhoş dizindeki ağrı nedeniyle sahayı terk etti.Mücadeledeki şansız anlardan biri de Talha Mayhoş'un oyuna girdikten 10 dakika sonra dizinden sakatlanması nedeniyle Engin Korukır tarafından oyundan alınması oldu. Vasatın üzerine çıkamayan maçı da Gazişehir Gaziantep 2-1 kazandı.

Editör: TE Bilişim