BURAYA KADARMIŞ 

Her iki yarıda rakibi Kocaeli Birlikspor’dan daha üstün olan Yeşil-Siyahlılar 90 dakika boyunca inanılmaz goller kaçırınca sahadan iki farklı mağlup oldu ve kupaya veda etti.
Maçta goller ikinci yarıda Emre ve Aydın’dan geldi. Zafer’in bir şutu direkten döndü.

İlk yarıda beraberlik vardı
Ziraat Türkiye Kupası ilk turunda Derincespor’u uzatmalarda 1-2’lik skorla eleyen Sakaryaspor dün Kocaeli Birlikspor’a 2-0 yenilince ikinci tura vize alamadan eli boş döndü. Maça daha iyi başlayan ve ilk 45 dakikada yaşanan tek pozisyonun sahibi olan Yeşil-Siyahlılarda bu fırsatı değerlendiremeyen isim Serdar Ümit olunca taraflar soyunma odasına 0-0’la gitti.

İkinci yarı hareket geldi
Maçın ikinci yarısı hareketli başladı ve ani gelişen Sakaryaspor atağında hakem Kocaeli Birlikspor ceza alanı içendeki elle oynamayı es geçince dönen Emre ile gol oldu. 1-0. Bu golden sonra daha atak oynayan ve pozisyonlar bulan Yeşil-Siyahlılarda Zafer’in şutu direkten dönünce maçın sonu böyle bitecek derken Aydın Çetin penaltıdan skoru 2-0 yaptı.

MAÇTAN DAKİKALAR

1' Hakemin düdüğüyle maç başlıyor.
6'Kocaeli Birlikspor takımında Uğur Daşdemir hakem Ferhan Kestanlıoğlu tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
45' Maçın ilk yarısı 0-0 sonuçlanıyor
46' Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.
50' Emre Öztürk Kocaeli Birlikspor takımını öne geçiren golü atıyor.
62'Kocaeli Birlikspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Ali Kemal Yükseker çıkıyor ve yerine Kürşat Aydın oyuna giriyor.
68'Sakaryaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Hüseyin Altuğ Taş çıkıyor ve yerine Erçağ Evirgen oyuna giriyor.
76'Kocaeli Birlikspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Raif Demir çıkıyor ve yerine Turgay Gölbaşı oyuna giriyor.
76'Sakaryaspor takımında Burak Bekaroğlu, sarı kart görüyor.
79'Sakaryaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Özenç Albayrak çıkıyor ve yerine Hakan Akman oyuna giriyor.
88'Kocaeli Birlikspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Furkan Yusuf Akalan çıkıyor ve yerine Umut Kaya oyuna giriyor.
90'Sakaryaspor takımında oyuncu değişikliği; Enes Ata oyundan çıkarken Hacı Ömer Doğru oyuna giren isim.
90' Aydın Çetin penaltı atışında topu ağlara gönderiyor.
MS Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Maç sonucu; Kocaeli Birlikspor: 2 - Sakaryaspor: 0

Editör: TE Bilişim