Sakaryaspor Yönetim Kurulu yapmış olduğu toplantı sonunda daha önce yapılmasına karar verdikleri Olağanüstü Genel Kurulun tarih ve yerini belirledi. Sakaryaspor Kulüp başkanı Selahattin Aydın ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu bir araya geldiler. Yapılan görüşme sonrasında ortak bir karara varınca Sakaryaspor Kulüp başkanı Selahattin Aydın da genel kurul için düğmeye bastı.
Yapılan araştırmalar sonucunda genel kurulun yapılacağı yerler ve tarihleri de gün ışığına çıkmış oldu. Buna göre ilk olağanüstü genel kurul Çark Mesire Nikah salonunda, ekseriyet temin edilemezse ikincisi Satso’da gerçekleştirilecek. Aydın, “Çok yakında kurul toplantısını düzenleyeceğiz, ve bütün her şey orada belirlenecek. Umarım hepimiz için en hayırlısı olur” şeklinde konuşmasını bitirdi.
İlk toplantı kulüp
binasında yapılacak

Genel kurul kararının ardından gözler olağanüstü genel kurula çevrildi. . Başkan Aydın, genel kurulun ilk oturumunu 17 Haziran Çarşamba günü saat 14.00’da  kulüp binasında yapacaklarını, bu oturumda ekseriyet temin edilemediği takdirde de ikinci olağanüstü genel Kurulun  ise bir hafta sonra 25 Haziran 2015 Perşembe günü saat 14.00’da Satso binası Ali Coşkun Toplantı salonunda gerçekleştirileceğini söyledi. Alınan karar üzerine gerekli resmi işlemler hayata geçirildi ve genel kurulla ilgili gereken resmi talebin de yapıldığı belirtildi.

Sakaryaspor kulübü’nün hazırlamış olduğu genel kurul ilanı şöyle :

Olağanüstü Genel Kurul İlanı
Sakaryaspor Kulübü Derneği Başkanlığından Duyurulur

Sakaryaspor Kulübü Derneği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 17 Haziran 2015 Çarşamba günü Saat 14:00’de, Çark Cad. Çark Mesire Nikah sarayı Kat.1 Adresinde yapılacaktır.
Çoğunluk sağlanamadığı  takdirde, 25 Haziran 2015 Perşembe günü  Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Sakarya Mah. No.19  Arifiye/Sakarya adresinde Saat !4:00’da Ali Çoşkun Toplantı salonunda aşağıdaki gündeme göre yapılacaktır

Editör: TE Bilişim