S üper lig şampiyonu Galatasaray ile Romanya temsilcisi Rapid Bükreş’i sahasında konuk eden Sakaryaspor iki maçtan da yenilgiyle ayrılmasının ardından başkent temsilcisi Bugsaşsporla oynadığı 3.hazırlık maçını 0-0 berabere noktaladı. Sakaryaspor ile geçtiğimiz sezon ligdeki rakibi olan Bugsaşspor yaz kampı hazırlıkları kapsamında Kızılcahamam’da karış karşıya geldi.

GERGİNLİKLER YAŞANDI

Zaman zaman gerginliklerin yaşandığı maçın 35 dakikasında ikili mücadele sonucu Oğuzhan’ın pozisyonunda hakem devam kararı verdi. Pozisyonun devamında Tevfik rakibine yaptığı hareket sonucu hakem düdüğünü çaldı. Bu karar sonrası yerden kalkan Bugsaşsporlu oyuncu Tevfik’i iteklemesi üzerine ortalık karıştı. İki takımın da yedek kulübesi sahaya girdi ve olay büyümeden yatıştı. İlk yarı 0-0 berabere sona erdi.

FUTBOL BEĞENİLMEDİ

Her iki takımda girdikleri gol pozisyonlarından sonuca ulaşamayınca müsabaka 0-0 barebere sona erdi. Bugüne kadar lig’de 6 kez karşılaşan iki takımda Bugsaşspor’un 2 galibiyeti bulnuyor. İki takımda 4 kez sahadan beraberlikle ayrılırken Sakaryaspor’un rakibine karşı galibiyeti bulunmuyor. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım maça Ferhat Kaya, Berkaycan, Oğuzhan Kol, Recep Yılmaz, Oğuz Kocabal, Dilaver, Görkem, Alper, Murat,Hacı Ömer, Tevfik Köse ilk 11’yle çıkarken Mustafa Özer yönetimindeki Bugsaşspor ise, Bora, Selim , Süleyman, Soner, Beytullah, Kerem, Ahmet K. Tekin, Çeçen, Sertaç, Torun’la maça başladı. Sakaryaspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım “ Yeni bir ekip oluyoruz. Burada oynayacağımız hazırlık maçlarıyla futbolcularımızın son durumlarını görüyoruz. Sezon başlayana kadar en iyi durama gelerek tam şekilde hazır olacağız” dedi. Sezgin ERGİN

Editör: TE Bilişim