ÇILGIN TATANGALAR 0-1

100 kişilik taraftar topluluğu ile Diyarbakır’a çıkarma yapan Yeşil-Siyahlılar ilk yarıda yenildiği Diyarbekirspor’u aynı skorla, ikinci yarıda gelen golle yıkarken 12 Bingöl’le golsüz berabere kalan lider Afyon ile arasındaki puan farkını da 5’e indirdi. Öte yandan Tatangalar gol sonrası kalesinde tehlikeli ataklar görse de Diyarbekir’e ilk kez karşı galip gelerek ve 3 puan sevinci yaşayarak bir anlamda tarih yazdı. Golü atan Fikret gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü ve Pazar günü oynanacak Tarsus maçında takımdaki yerini alamayacak. Osman  Özdemir’le Sakaryaspor kaybetmeden yoluna devam ediyor.

DOSTLUK YİNE ÖNE ÇIKTI

Dünkü zorlu mücadeleyi Manisa bölgesi hakemlerinden Çağatay Şahan yönetti, Yeşil-Siyahlılar Fikret’in 53.dakikada attığı golle 0-1 kazanınca 8’de 8 yapmış oldu. Harika bir havada geçen karşılaşmaya Diyarbekir ve Sakaryaspor taraftarların dostluğu damga vurdu. Bütün tribünler Şehit Gaffar Okan için birlikte tezahüratlar yaptı ve tribünlerde hoş görüntüler oluştu. Ayrıca kardeş takım olan Diyarbekirpor taraftarları SMA hastası Eymen bebek için anlamlı bir davranış sergileyerek bulundukları kale arkası tribününe "Eymen Büyüyecek Şampiyonluk Görecek" yazılı pankart astı. 

DİYARBEKİRSPOR:0 SAKARYASPOR:1

MAÇTAN DAKİKALAR

1' İlk düdük çalıyor ve maç başlıyor.

27' Diyarbekir Spor A.Ş. takımında Hüseyin Bak hakem Çağatay Şahan tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

35' Sakaryaspor takımında Fikret Topaloğlu hakem Çağatay Şahan tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

45' Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor

46' Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

51' GOOOLL!! Fikret Topaloğlu Sakaryaspor takımını öne geçiren golü atıyor.

59' Diyarbekir Spor A.Ş. takımında oyuncu değişikliği; Feyzullah Şahin Güneş oyundan çıkarken Ergun Cengiz oyuna giren isim.

62' Diyarbekir Spor A.Ş. takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Enis Gül çıkıyor ve yerine Serhat Baştan oyuna giriyor.

73' Diyarbekir Spor A.Ş. takımında oyuncu değişikliği; Tunç Murat Behram oyundan çıkarken Umut Aslan oyuna giren isim.

74' Sakaryaspor takımında oyuncu değişikliği; Fatih Özçelik oyundan çıkarken Ferhat Yazgan oyuna giren isim.

89' Sakaryaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Coşkun Yılmaz çıkıyor ve yerine Mümin Aysever oyuna giriyor.

90' Sakaryaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Hüseyin Altuğ Taş çıkıyor ve yerine Aytaç Ak oyuna giriyor.

MS Karşılaşma sona eriyor. Maçın sonucu: Diyarbekir Spor A.Ş.: 0 - Sakaryaspor: 1

Editör: TE Bilişim