ANLAYANA AŞK OLSUN

İç transferde sağlam giden ve 17 Haziran'da Olağanüstü Genel Kurul yapacak olan Sakaryaspor'da dış transferde de hareketli günler yaşanmaya başlandı. Yeşil-Siyahlılar 3 isimle anlaşma sağladı. Başkan İsmail Gürses ve ekibi yine futbolun son baharındaki isimlerle temasa geçme alışkanlığını sürdürdü ve 35 yaşındaki Hasan Kabze ile görüşme yaptı.

3 İSMİ AÇIKLAYACAK

Yeni sezon öncesi 17 Haziran'da Olağanüstü Genel Kurul yapacak olan Sakaryaspor'da dış transferde de hareketli günler yaşanmaya başlandı. Süper Lig ekiplerinden Karabükspor'un 3. kalecisi Ercüment Kafkasyalı'yı kadrosuna katan yeşil siyahlılar 1 kaleci daha almak için arayışlarını sürdürüyor. Sakaryaspor yönetiminin anlaştığı 3 önemli ismi kongre günü açıklaması bekleniyor.

RAKAMLAR HAYLİ YÜKSEK

Geçtiğimiz günlerde Sakarya gelen Fevzi Elmas ve Hasan Kabze ile görüşen Sakaryaspor yönetimi bu oyunculardan haber bekliyor. Her iki oyuncunun da üst liglerden gelecek tekliflere göre kara verecekleri ve yüksek peşinat istedikleri gelen haberler arasında. Yeşil-Siyahlı yönetim bu isimlerin alternatifleri üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor.

750 BİN TL’Yİ AZ BULMUŞTU

Başakşehir'den kiralanan Altuğ Taş'ın başka bir kulübe kiralanması ihtimaline karşın arayışlarını sürdüren yeşil siyahlılar 1.Lig ekiplerinden Elazığspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Murat Kayalı ile temasa geçti. Bu transfer transfer yasağı bulunan Elazığspor'un Kayalı ile bugün görüşmenin ardından netlik kazanacak. Ancak Kayalı’nın Başkan Gürses’e 1 Milyondan bahsettiği de söyleniyor.

KANAT İÇİN ERİŞÇİ

Özellikle Erzurumspor ve Gümüşhanesporlu oyuncuları mercek altına alan yeşil siyahlı yönetimin Erzurumspor ile şampiyonluk yaşayan sağ kanat oyuncusu Ferit Erişçi'yi listeye aldı. Bu sezon 36 maçta oynayan Erişçi'nin Erzurumspor'da yapılacak genel kurul sonrası durumunun netlik kazanması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim