Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen Durgunsu Kano Uzun Mesafe ve Aday Milli Takım Seçme Yarışları’nda 15 kulüp ve 84 sporcuyla birlikte yarışan Mustafa Özmen, Büyükler Erkek-K1-5000 metre yarışlarında gümüş madalyanın sahibi oldu. Mustafa Özmen, madalyasını Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı’dan aldı.

Dünya sıralamasında kendi kategorisinde 10. sırada bulunan Mustafa Özmen otoritelerce gelecek vaat eden önemli sporcular arasında gösteriliyor.

Mustafa Özmen Hakkında

1997 Adapazarı doğumlu Mustafa Özmen, 2013 yılında kano sporuna başladı, 2014 yılında Milli Takıma seçildi. Türkiye’yi Kano Milli Takımında Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında temsil etmektedir. Sakarya Büyükşehir Belediyesi  ve kendi adına katıldığı yarışlarda çeşitli kategorilerde Türkiye Şampiyonluğu ve Avrupa ikinciliği bulunmakta olup Türkiye’de gerçekleşen birçok yarıştan madalya ve dereceyle dönmektedir. Dünya sıralamasında kendi kategorisinde 10. sırada bulunan Mustafa Özmen, gelecek vadeden bir sporcu olarak gösteriliyor.

Sepaş Enerji Hakkında

Enerji perakende sektörünün önemli oyuncularından Sepaş Enerji, Türkiye’nin önde gelen sanayi gruplarından Akkök Holding ve Avrupa’nın 10 büyük enerji şirketi arasında yer alan CEZ Group’un stratejik ortaklığıyla kuruldu. Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren Sepaş Enerji’nin, 1.6 milyonluk abone portföyü bulunuyor.

Editör: TE Bilişim