BAŞKAN KUTLADI

Yıldırımspor Kulübü Başkanı Kemal Pekin turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederek “ 12 takımla başlayan ve ikincisini yaptığımız bu turnuva minik futbolcuları gözler önüne çıkardı. Takımları ve minikleri kutlarken kendilerine destek veren ailelerini ayrıca  kutlarım “ dedi.   

DEVAM EDECEK 

Komitesi üyeleri Yıldırımspor antrenörü Murat Gürtürk ve Sakaryagücüspor antrenörü Çetin Çal bu tür turnuvaların devam edeceğini söyledi.

Madalya ve Kupa töreninde bulunan SASKF Genel başkanı Hüseyin Kama ailelere hitap ederek “Ne mutlu sizlere çocuklarınızı , torunlarınızı ufak yaşta spora teşvik ediyorsunuz. Bizde bu tür turnuvalara destek vererek sizlere destek oluyoruz “ dedi.

KUPALAR VERİLDİ

Şampiyon takım Sakaryagücüspor kupa ve madalyalarını SASKF Genel Başkanı Hüseyin Kama’nın elinden aldı. İkinci takım Harmanlıkspor'a da kupa ve madalyası düzenlenen törenle verildi. Üçüncü takım Gölcükspor, Yıldırımspor Kulübü Başkanı  Kemal Pekin , dördüncü takım Sakaryaspor ,Harmanlıkspor Kulübü Başkanı Metin Ergezer’den Kupa ve madalyalarını aldı. 

Editör: TE Bilişim