Bölge karmasında 18 Kişilik oyuncu kadrosunda Amatör bir kulüp olan Erenlerspor’dan tam 4 oyuncu yer alırken Türk Futboluna yetiştirdiği oyuncularla haklı olarak övünen futbolcu tarlası olarak bilinen Yeşil-Siyahlı kulübün altyapısından ise bu karmaya ancak kaleci Haktan Fidan girebildi. Buna duyanlar bile inanamadı ve “Ya seçenlerde bir yanlış var ya da seçilenlerde” diyerek şaşkınlıklarını ortaya koydular.

İNANILACAK GİBİ DEĞİL

Tolunay Kafkas sorumluluğundaki Genç Milli Takımlar tarafından gerçekleştirilen ve 2004 doğumlu oyuncuları kapsayan 14 yaş altı oyuncu seçmeleri önceki gün sona erdi ancak yankıları hala sürüyor. U14 seçmeleri, 27-30 Kasım 2017 tarihleri arasında Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Emir Hotels bünyesindeki Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde 20 bölge arasında düzenlenirken buraya giden Bölge Karmasında Sakarya’dan 6 oyuncu yer aldı. Diğer 12 oyuncu ise Düzce ve İzmit bölgesinden seçildi.

TAM BİR BOMBA OLDU

Eenlerspor'dan Yağız Çelebi, Enes Karagöz, Seymen Perçem ve Kaan Cinkaya , Sakaryagücünden Eren Bayraktar’la birlikte Sakaryaspor’dan kaleci Haktan Fidan Antalya kampında Sakarya Bölgesi adına mücadele ettiler. Sakarya, Kocaeli ve Düzce illerinden oluşan Adem Tandoğan sorumluluğundaki Bölge karması İstanbul Bölgesi ile 2 maç oynadı ve birinde 8-0 yenildi diğerinde ise 3-3 berabere kalarak ilimize döndü. Şimdi gözler yapılan bu seçmelerden Milli takımlar havuzuna girecek isimlerde.

Editör: TE Bilişim