Sakaryaspor’dan alacağı rakamın yarısını kabul ederek icradaki dosyasını kaldıracağını sözlü olarak ifade ettiği belirtilen Taner Demirbaş’tan imzalı taahhüt bekleniyor. Başkan Selahattin Aydın’ın daha önce söz aldığı ancak sonrasında telefonlarına çıkmayan Demirbaş’ın avukatı aracılığıyla ‘Olur’ verdiği ve beklenen yazışmanın da bugün Sakaryaspor’a ulaştırılacağı söyleniyor.

Vekaletleri İstanbullu bir avukatta bulunan 4 futbolcunun da alacaklarının yarısını kabul etmesi bekleniyor. Bu oyuncularla yaşanan sorunun ise alacaklarının 100 bin liranın altında olmasından kaynaklandığı ifade ediliyor.  Gün içerisinde yazışmaların gelmesi halinde Aydın’ın oluşturduğu 7 kişilik icra kurulunu acil toplantıya çağırarak düğmeye basması bekleniyor.

Yeşil-Siyahlı takımın sezon hazırlıklarına 15-20 Temmuz aralığında başlamasının planlandığı biliniyor. Alacaklılarla tam mutabakata varılmasıyla da Aydın ve ekibini hareketli günler bekliyor.  Teknik direktör sorunu ve transfer konusunda henüz ön çalışmadan dahi uzak kalan yönetim, en az bir haftalık zaman diliminde yeni hocayı ve yeni takımı oluşturmaya çalışacak.

Editör: TE Bilişim