DİKKAT ETMEK LAZIM

Devre arasında Necmettin Sert’le anlaşan ancak ligin 26.Haftasında Konya Anadolu Selçuk maçında gelen yenilgi sonrasında yollarını ayıran Niğde temsilcisi son haftaların formda takımlarından olarak dikkat çekiyor. Yeni hocası Yavuz İncedal’la şimdi daha farklı oynuyor.

SADECE LİDERE KAYBETTİ

Sakaryaspor’la kapışmaya hazırlanan, ilk yarıyı 26 puanla 9.sırada tamamlayan Niğde Belediyespor ikinci yarıda istikrarsız görüntüsünü sürdürürken bu sezonun üçüncü hocası olarak Yavuz İncedal’la anlaştı ve ikinci yarıda sahasında oynadığı müsabakalarda başarılı sonuçlara imza attı. Ligin 25.Haftasında Hacettepe ile golsüz berabere kalan Niğde Belediyespor ligin ilk yarısında 0-2’yle Şanlıurfaspor ve ikinci yarısında ise Lider Gümüşhanespor’a 0-1 yenilerek taraftarlarını üzdü.

NİĞDE ÇOK ATIYOR YİYOR

Kendi sahasında bu haftaya kadar 15 karşılaşma oynayan ve 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle tanışan Niğde Belediyespor’da şimdi görevde olan Yavuz İncedal gibi bırakan Necmettin Sert’de daha önceki yıllarda Sakaryaspor’da görev yaptı. İncedal’la son haftalarda farklı kazanmaya başlayan Niğde ekibi Pazar günü oynayacağı Sakaryaspor maçına çıkarken iç saha maçlarında rakip kaleleri 24 kez havalandırırken kalesinde ise sadece 9 yemiş bir takım olarak bir hayli dikkat çekiyor. NAZIM AKTÜRK

Editör: TE Bilişim