Ferit dönemedi, Nuri Fatih sakatlandı, Serkan kulübeye çakıldı, Bekir idmanda sakatlandı, Ümit Yasin iki ay sonra oynadı, Sakaryaspor hep kazandı.

Son 3 maçta 9 puan kazanırken 11 gol attık, 14 puana ulaştık. Sakaryaspor’u çok yakından takip edenler diyor ki; “Bu süreçte 0-2’den çevrilen Vanspor FK maçı tamam ama deplasmanda kazanılan iki maç rakiplerin zayıflığından kaynaklandı.

ÖZGÜVENİMİZİ KAZANDIK

Spor müdürümüz Cavit Dereli rakiplerin zayıflığını teknik patron Suat Kaya’ya ilettiğinde Kaya “Sakaryaspor’un birinci sağbeki Ferit bu süreçte bizimle olamadı, orta sahada Nuri Fatih Aydın son iki galibiyette yok, Karabük maçı öncesi Bekir sakatlandı, iki aydır belindeki problem nedeniyle idmanlara çıkamayan Ümit Yasin’i oynattık, Okan Baydemir formsuz, Abdülaziz ve Aydın Çetin toparlanma aşamasında ve biz 3’te 3 yaptık. Bence önemli eksiklerle iyi işler başardık, ilk yarı bitene kadar oynayacağımız 5 maçta kazanmaya devam edeceğiz çünkü özgüvenimizi kazandık, taraftarımızı yanımıza çektik” dedi.

SAKARYASPOR KANATLANDI

Spor müdürümüz Cavit Dereli ise dikkatle izlediği son 3 galibiyeti şöyle yorumladı; “Niğde deplasmanında sezonun ilk deplasman galibiyetine uzanırken Niğde’yi son 3 yılda Niğde’de ilk kez yeniyorduk ve bu maç kanatların çalıştığı ilk maçtı, iki golde Abdülaziz ve Okan Baydemir’le kanat ortalarından geldi. Bu Niğde bir hafta sonra Karabükspor’u 4-0 yenerken Sakaryaspor evinde Vanspor FK maçını 0-2’den çevirdi, yine kanatlar çalıştı. İlk 9 hafta nerede olduklarını merak ettiğimiz kanatlar çırpmaya başlamıştı. Orta sahada önemli eksiklerimiz vardı ve Yaser ve Berk İsmail’i aynı anda ilk 11’de sahaya sürmek Suat Kaya cesaretiydi, tuttu. Okan Baydemir sezon başından bu yana formsuz, takıma adapte olamadı. Kazanamadığımız maçlarda Okan’ın alternatifi olarak Hacı Ömer’i izledik, bugün Aydın Yılmaz’ı izliyoruz çünkü ilk haftalarda da Aydın hazır değildi” dedi.

Editör: TE Bilişim