2.YARIYA DİKKAT!

Canberk Özdemir’in dışında eksiği bulunmayan Yeşil-Siyahlılar iç sahada özellikle ikinci yarılarda tehlikeli olan bir takıma konuk oluyor.Sahasında ilk yarılarda hep geriye düşen Konya temsilcisi 5 maçta 6 golü ilk yarıda kalesinde görmüş attığı 8 golü de ikinci yarıda bulmuş. Bu ilginç randevu saat 13.30’da.

İKİ TAKIMDA İSTİKRARSIZ..

Spor Toto 2.Ligi Beyaz grupta zirve hesapları yapan ve lidere yakın duran Sakaryaspor bugün Konya deplasmanında Anadolu Selçukspor ile saat 13.30’da karşı karşıya gelecek. Taraftarı önünde istikrarsız bir görüntü veren ve sahasında ancak 8 puan toplayan Konya ekibi evinde 2 yenmiş 2 yenilmiş ve sadece 1 beraberliği var. Dış sahalardan 1 galibiyet ve 3 beraberlik, 1 yenilgi ile 5 maçta 6 puan alan deplasman fakiri Sakaryaspor ise dışarıda çok iyi bir görüntü vermiyor.

BU KADAR TESADÜF OLMAZ

Son hafta deplasmanda Kırklarelispor’a 4-1 yenilen Selçukspor sahasında oynadığı maçlarda Pendikspor’u 3-1, Zonguldakspor’u 1-0 yenerken ve Fethiye ile 3-3 kalırken ilk yarıları hep geride kapattı ve gollerin tümünü ilk 45 dakikalarda yedi. Gollerini ise ikinci yarıda buldu. İçeride sadece Altay’la 0-0 kalan Konya Selçuk aldığı tek mağlubiyette ise yine golleri ilk yarıda yedi ve ikinci yarıda bir gol atarak sahadan Şanlıurfaspor’a karşı 1-2’lik skorla üzgün ayrıldı. SEZGİN ERGİN

ÖZDEMİR VE TALEBELERİ 3 İSTİYOR: Bugün geçen hafta kazanan kadroyla sahaya çıkacak olan Sakaryaspor’da Teknik Direktör Osman Özdemir ve öğrencileri yeniden bir çıkış ve seri yakalamak için galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyor.

Editör: TE Bilişim