Süper Amatör Lig Play-Off maçlarının sonunda Karaman Tesisleri'nde oynanan maçta Serdivanspor, zorlu geçen bir karşılaşmayı 2. dakikada kaptan Özgür’ün attığı golle 1-0 Kazandı ve aynı saatte Erenler sentetik sahada oynanan maçta da Karasuspor, rakibi Demirspor’u farklı yenince 1. olarak Bölgesel Amatör Lig'e çıkan takım oldu.

Maçın henüz 2. dakikasında Kırkpınarspor ceza alanı içerisinde bomboş kalan Özgür göstere göstere attığı golle takımını 1-0 Öne geçirdi. Golden sonra fark geleceğini düşünenler dakikalar geçtikçe hayal kırıklığına uğradılar. Kırkpınarspor defansı kapanınca Serdivanspor sayısız gol fırsatlarından yararlanamadı ve ilk yarı 1-0 Sona erdi.

Maçın ikinci yarısında ise tamamen dengeli bir futbol oynayan Kırkpınarspor rakip kalede defalarca gol pozisyonu yakaladı ancak Serdivanspor bu defa 1-0’ı korumak adına çabalamaya başladı. Geçen dakikalar maçın hızını ve heyecanını arttırırken 2. Dakikada gelen golle Serdivanspor maçın karlı çıkan tarafı oldu ve bu galibiyetle gelecek sezonda Bölgesel Amatör Lig'de oynamaya hak kazanan takım olmayı başardı. 

Editör: TE Bilişim