PAYAS BLD: 1  SAKARYASPOR:

Daha maçın 1.dakikasında Hüseyin’le öne geçen ev sahibi takım karşısında Yeşil-Siyahlılar ilk yarı yine sahada dağınık görüntü verdi. Ancak ikinci yarıda açılan Sakaryaspor maçı rakip sahada oynadı fakat gol atmayı beceremedi ve yenildi. Zafer’in kafa şutu bu kez direkte patladı.

89 Dakika kapandılar
Spor Toto 3.Lig 3.Grupta zirveyi yakından ilgilendiren maçın kazananı sahadan Sakaryaspor’a ilk mağlubiyeti tattırarak üzen ve1-0 galip ayrılan Payasspor oldu. Maçın 48.saniyesinde Hüseyin Kayhaoğlu ile öne geçen ev sahibi takım golden sonra tamamen defansa çekilerek Yeşil-Siyahlılara geniş alan bırakmadan oynamayı yani sadece oynatmamayı düşündü.

Olmayınca olmuyor..
İkinci yarıda daha çok topa sahip olan ve daha çok rakip kalede gözüken Sakaryaspor Abdülkadir, Murat Hacıoğlu ve sonradan oyuna girenler Enes Ata ve Hüseyin Altuğ ile birçok net pozisyonlar bulsa da kalesinde devleşen Ahmet Üçgün Yeşil-Siyahlılara geçit vermedi. Son haftaların golcü ismi Zafer Aydoğdu’nun bir kafa şutu da direkten dönünce 90 dakika 1-0 Payas galibiyeti ile bitti.

 TAM 10 KORNER ATTILAR: Geçen hafta Sultanbeylispor’u 3 kafa golüyle yenen Sakaryaspor dün tam 10 korner atışından faydalanamazken son uzatmada Hüseyin Altuğ Zafer’in kafayla indirdiği pozisyonda zoru yaptı ve 6 pastan topu dışarı attı.)

MAÇTAN DAKİKALAR

1' Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.

1' Hüseyin Yahyaoğlu Payasspor takımını öne geçiren golü atıyor.

45' Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor
46' Payasspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Hüseyin Yahyaoğlu çıkıyor ve yerine Mehmet Selçuk Hızarcı oyuna giriyor.

46' Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

46' Sakaryaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Ferhat Yazgan çıkıyor ve yerine Enes Ata oyuna giriyor.
55' Payasspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. İzzettin Ekin çıkıyor ve yerine Eşref Koçak oyuna giriyor.
78' Payasspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Abdullah Eryılmaz çıkıyor ve yerine Harun Torun oyuna giriyor.

80' Sakaryaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Hakan Akman çıkıyor ve yerine Erçağ Evirgen oyuna giriyor.
MS Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Maç sonucu; Payasspor: 1 - Sakaryaspor: 0

Editör: TE Bilişim