Sakaryaspor Başkanvekili Cumhur Genç 23 Haziran Pazar günü saat 14.00’te Rüstemler’de çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak olan Sakaryaspor’un olağanüstü genel kurulu öncesinde dün Rüstemler’de basın toplantısı düzenledi. 3 Milyonluk bütçeleri olduğunu tekrarlayan Cumhur Genç, bu şartlarda transferi açamayacaklarını söyledi. Cumhur Genç, başkan adayı İbrahim Nalbant için ise ilginç bir yaklaşımda bulunarak “5 milyonu göstersinler” çağrısında bulundu. 

“Uygun başkan olacaksa”

“Bülent Uygun başkan olacaksa arkasında oluruz” diyen Cumhur Genç “İlk kongrede çoğunluk sağlanamadı. O gün Rüstemler’e gelen Bülent Uygun’la görüşme yaptım. Kendisi Sakaryasporlu olduğunu ve bu şehrin takımına hizmet etmek istediğini söyledi. Sakaryaspor’a nasıl faydalı olacağını söyledi. Bu takımın başına gelmek istiyorsan her türlü destekleriz, dedik. Böyle bir niyeti olmadığını ve teknik direktörlük yaparak kariyerine devam etmek istediğini ve İbrahim Nalbant’ı desteklediğini söyledi.

“Transferi açamayız ama mevcut takımı elde tutarız”

Genç “15 gün önce söylediğimiz yerdeyiz. Bizim 3 milyonluk gücümüz var. Bu bütçeyi kendi aramızda yönetim kurulu arkadaşlarımızla yaptık. Bu bütçe şuan ki şartlarda sadece takımı bir arada tutmaya yetiyor. Bu seneki takım bence başarılı bir takımdı. Finale kadar geldik ama Allah nasip etmedi, olmadı. Bugün 3 Milyonluk bütçeyle sadece bu takımı bir arada tutabiliriz. Transferi açmak için 3 Milyon TL daha kaynak lazım. İstanbul’da sponsorluk görüşmelerimiz devam ediyor. Hatır, gönül, eş dost muhabbetleriyle bir yere kadar geldik, İstanbul seçimleri araya girdi. Bu yüzden elimizde net olan 3 milyon” 

Genç “Elimizde net olan 3 milyon”

“Mevcut kadro korunmazsa seneye küme düşeriz. Şuan için 3 milyon bütçemiz var. Bu parayla mevcut kadroyu koruruz”

Editör: TE Bilişim