Dere arası kampına 26 kişi ile giden ancak 20 oyuncuyla dönen Yeşil-Siyahlılarda 16 günlük Antalya kampı dün sona erdi ve takım ikinci yarı hazırlıklarına kaldığı yerden devam etmek için Cumartesi günü Rüstemlerde buluşacak. Futbolcular para, Engin hoca transfer, taraftar ise şampiyonluk bekliyor. Herkesin gözü yönetimde fakat ondan da ne ses çıkıyor ne de seda.

PARA YOK MORALLER BOZUK

20 Ocak Cumartesi günü start alacak olan ikinci yarı Spor Toto 2.Ligi Beyaz Grubunda şampiyonluk iddiasını devam ettirmek isteyen Sakaryaspor’da sorunlar bitmek bilmiyor. Antalya kampında en az 4 hazırlık maçı yapmak isteyen ancak Gazişehir Gaziantep ve Kastamonuspor’la özel maç yapabilen ve ikisini de kaybeden Yeşil-Siyahlılarda Teknik Direktör Engin Korukır takıma bugün ve yarın izin verdi. Takım Cumartesi günü tekrar kampa girecek.

KORUKIR 3 OYUNCU İSTİYOR

Tecrübeli hocanın bu arada yapılan iki hazırlık maçında takımdaki eksikleri görerek Başkan İsmail Gürses ve yönetimden bir an önce maddi sorunlara çözüm bularak transfer yasağını kaldırmalarını ve takıma en az 3 transfer yapmalarını istiyeceğini de özellikle belirttiler. Korukır’ın listesinde bir stoper ve forvet hattına takviye olduğu da bildirildi. Uzun zamandır para alamayan Yeşil-Siyahlı futbolcular ise hala yönetimden para bekliyor. 

PAZAR’A RAKİP ARANIYOR: Antalya Lara Titanic Otel’de son Erbaaspor maçını iptal eden Sakaryaspor’da yönetim ve teknik heyet lige bir hafta kala son hazırlık maçı yapma adına bazı takımlarla temasa geçti haber bekliyor.

Editör: TE Bilişim