BİR BİR KAPANDI

Son günlerde transferi açmak için para bulacaklarının altını çizen ve kamuoyuna mavi boncuk dağıtan Sakaryaspor yönetimi yine son bir umut olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun kapısını çaldı ancak eli boş dönünce hevesler kursakta kaldı. Ligin başlamasına sayılı günler kala tüm kapılardan eli boş dönen Yeşil-Siyahlılarda transferin açılması hayal olunca moraller bozuldu, suratlar asıldı.

“BİRAZDA SİZ BULUN” DEDİ

Ara transfer döneminde 15 günü yasaklı geçiren ve kadrosundan 6 oyuncusunu kaybeden Sakaryaspor’da transferin açılması artık zora girdi. Kasası tam takır boş olan Başkan İsmail Gürses ve yönetimi “Para bulunacak transfer açılacak” dese de önceki gün gittiği Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’ndan “ Bu şartlarda para bulmam imkansız. Biraz da siz para bulunda işinizi halledin” şeklinde olumsuz cevap alınca kapalı olan transfer tahtasının açılması neredeyse imkansız hale geldi.

TRANSFER ARTIK HAYAL GİBİ

Devre arasında kadrosundan parasızlık yüzünden kaptan Zafer Aydoğdu, Batuhan Karadeniz, Burak Taşdemir, Erçağ Evirgen, Fatih Özçelik ve Murat Akın’la yollarını ayırmak zorunda kalan Sakaryaspor’da maddi sorunlar tavan yaparken Burak Bekaroğlu’nun satılamaması ve Büyükşehir’den para gelmemesi üzerine tranfserin açılması ve ikinci yarı için kadroya takviye yapılması hiç de olasılıklar arasında görünmüyor. Başkan Gürses ve yönetiminden ise bugünlerde net bir açıklama gelmiyor. AHMET KAYA

DENİZ BİTTİ: Her para lazım olduğunda Toçoğlu’nun kapısını çalan Gürses yönetiminin yaptığı transferlerle şehirde güvenirliliğini yitirdiği ve para bulmakta artık zorlandığı belirtiliyor.

Editör: TE Bilişim