Hacı Ömer ve Furat Koç’a kulüp bulan Özlü genç oyuncuları arayarak teklifi kabul etmelerini isterken alınacak oyuncularla ilgili de nabız yoklamaya devam ediyor. Talha Mayhoş’a da maç başları ödenmedi kulüp bulması istendi. Taraftarlarla sorun yaşayan kaleci Ozan’ın zaten kalmaya niyeti yok zaten gidici.

Özlü Gençlere kulüp buldu bile

İkinci yarı hazırlıklarına yarın başlayacak olan Sakaryaspor'da transferde hareketli günler yaşanıyor. Dış transferde kanat ve forvet bölgelerine takviye için çalışmalarını sürdüren yeşil siyahlılarda iç transferde de bazı oyuncuların gönderilmesi bekleniyor Ligin ilk devresinde pek forma şansı bulamayan ve Sakaryaspor alt yapısından yetişen Furat Koç ve Hacı Ömer Doğru'nun menajer Hakan Özlü tarafından 3.Lig 3.Grup ekiplerinden Maltepespor'a kiralık olarak gönderilmesi gündemde. Bu oyuncuların durumunun bugün netlik kazanması bekleniyor

Talha’nın 4 Yıllık mukavele var

Bu sezon Sakaryaspor forması ile 14 Lig 1 de kupa maçına çıkan Talha Mayhoş ligin son 3 haftasında 18 kişilik kadroya dahi alınmamıştı. Yeşil Siyahlı yönetim Talha'ya kendisine kulüp bulması gerektiğini iletti. Sakaryalı oyuncunun takımdan ayrılmaya sıcak bakmaması durumunda alt yapıya gönderileceği gelen haberler arasında.Bu arada Talha’nın sezon başında Başkan İsmail Gürses ve ekibiyle 4 yıllık sözleşme imzaladığı hala maç başları alacağı olduğu da gelen haberler arasında yer aldı. Tecrübeli oyuncuya tekliflerin geldiği de konuşuluyor.

Editör: TE Bilişim