Türk Milli Takımlar Ana Sponsoru olan Arçelik'in Milli takımlara bir çok değer yetiştirmiş olan Sakaryaspor'a destek vermeye sıcak baktığı ve sponsorluk anlaşmasının 5 yıllık bir plan dahilinde devam edeceği gelen haberler arasında yer aldı. Ancak gerçekleşme ihtimalinin çok zor olduğu da bir gerçek. Takım bir üst lige çıkarsa belki.

GÜRSES PROJEYİ SUNDU AMA!

Play-off öncesi maddi anlamda sıkıntılı günler geçiren Sakaryaspor'un büyük ölçüde anlaşma sağlanan ve imza aşamasına gelen sponsorluk anlaşması sayesinde bir nebze olsun nefes alması bekleniyor. Kulüp Başkanı İsmail Gürses'in forma reklamı, stat reklamı gibi seçeneklerin bulunduğu bir proje dosyasını Arçelik yetkililerine sunduğu ve anlaşmanın birkaç gün içinde netleşeceği öğrenildi.

FOTO İSMAİL GÜRSES-SİNAN KARABAŞ (HENÜZ ORTADA BİR ŞEY YOK: Karabaş Arçelik firması sahibi Sinan Karabaş'ın girişimleri sonucunda Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses ve Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer sponsorluk görüşmesi için geçtiğimiz hafta İstanbul'da bir araya geldiği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim