Daha düne kadar Yeşil-Siyahlılara büyük gelir getirdiği söylenen Çark Mesire yanındaki Atatürk Stadının bahçesinde yer alan Storenin sessiz sedasız boşaltılması dikkat çekti. Storeye Yeşil-Siyahlı forma, eşofman ve malzeme almaya gidenler camdaki “Sayım dolayısı ile kapatıyoruz” yazısını görünce şok oldu.

NE GELEN VAR NE GİDEN

Eski stadın oradaki Storeye Sakaryaspor malzemesi almaya gidenler büyük bir şokla karşılaştı ve gözlerine inanamadı. Yeşil-Siyahlı kulübün taraftarlarını bilgilendirmeden Dükkan54 projesinde yer alan satış mağazasının kapanması sporseverlerden tepki aldı. Yeni yılın ilk günlerinde storenin tamamen boşaltılması kadar çalışanlarında mağazaya gelmemesi ve kimsenin bu taşınmadan haberdar olmaması kafalarda soru işaretleri yarattı. Şimdi herkes Yeşil-Siyahlı yönetimden bu konuda açıklama bekliyor.

ANKA KUŞU DA UÇTU GİTTİ

#Sakaryaspor'un 50+1 #DirilişYılı vizyonu ve projesi kapsamındaki ideallerini yansıtmak ve "küllerimizden yeniden doğmak" fikrini simgeleştirmek adına, İzmir'li ünlü sanatçı Cem Erkal'a yaptırılan ve Çark Mesiredeki Atatürk Stadının yanındaki gişelerin önünü konulan “Anka Kuşu” heykelinin yerinde de artık yeller esiyor. Geçen sezon taraftarlarla tam etkileşim içinde olması için konulduğu söylenen “Ankakuşu” heykeli ve Dükkan54 store mağazasının nereye taşındığı ise hala meçhul, bilinmiyor. 

Çok büyük umutlarla faaliyete giren Dükkan54 ile yeni doğuşun simgesi Anka Kuşunu yerinde göremeyen Yeşil-Siyahlı taraftarların sitemi bir hayli fazla oldu.

Editör: TE Bilişim