TERTİP KURULU

Şamil Bilgin’in Genel Koordinatörlüğünde yapılacak turnuvada, Tertip Kurulu Mithat Şahin (Okul Müdürü), Ferudun Özdemir, Adnan Akıncı, Şamil Bilgin, Ali Fikri Aşık, Deniz Engin (Çevik Kuvvet Birlik Amiri), Aşkın Kılıç, Yusuf Koç ve Nurettin Elmacı yer alacak. Tertip Kurulu adına bir açıklama yapan Ferudun Özdemir, bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür etti.

AVRUPA'NIN EN İYİSİ

25.Olgunlar Futbol Turnuvası Genel Koordinatörü Şamil Bilgin ise, bu turnuvanın ivmesini kaybetmek üzere olduğunu, tekrar eski günlerine dönmek için kolları sıvadıklarını belirterek, “Avrupa’nın en iyi Veteranlar Turnuvası olan bu turnuvayı marka haline getirmek için herkesten destek bekliyoruz. Turnuvayı da 34-43 ile 43 ve üstü şeklinde iki kategoride yapacağız" dedi.

PARALAR EĞİTİME

Sakarya dışından gelenlere ve tüm küskünlere de kapılarının açık olduğunu belirten Bilgin, "Cezalı takım ve futbolcular için turnuva öncesinde tüm takımlarla bunu masaya yatıracağız. Genel af çıkabilir. Turnuvaya katılacak tüm takımlar bilecek ki verdikleri paralar eğitim gibi kutsal bir işe gidecek. Katılım bedeli yine 1.500 TL olacak. Bu turnuvayla uyuyan bir devi tekrar uyandırmak istiyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim