"100 bin TL'yi evet ben çektim"

Bu gün ortaya atılan " Sakaryaspor yöneticisi Yaşar Zımba’nın bir işadamı tarafından Sakaryaspor’un hesabına yatırılan 100 bin TL’lik reklam gelirini çektiğini ancak yönetim kuruluna söz konusu paranın hacize gittiğini aktardı" şekindeki iddialara da değinen Başkan Vekili Zımba, "Sakaryaspor'da para çekme yetkisi kimde? Başkan vekili olarak tabiki bende. Bende yetkim dahlinde o parayı çekerek Başkanımız İbrahim Nalbant'a teslim ettim. İbrahim Nalbantta parayı vermesi gereken yere verdi. Sakaryasporu biz yönetiyoruz. Dolayısıyla Sakaryasporunda kasasında söz sahibi insanlar bizleriz. Bir kuruşun dahi nereye aktarıldığının hesabını veremeyecek değilim. Sakaryaspor kasasından çıkan her kuruş belgeli ispatlıdır" dedi.

"900 bin TL'lik jipimi verdim"

Bu güne kadar kendisi hakkında olumsuz her türlü haberin Sakarya basınında yer bulduğunu fakat yaptıkları iyi işlerin hep göz ardı edildiğini söyleyen Zımba; "Bülent Uygun 300 bin TL verdi diye basında yer yerinden oynadı. Ben transfer açılsın diye 900 bin TL'lik jipimi getirip ipotek ettirdim. Bırakın gazeteleri Facebook'tan bile paylaşmadılar. Transfer tahtası nasıl açıldı sanıyorsunuz. Bizler Bülent uygun gibi reklam için değil Sakaryaspor'a hizmety için buradayız. Bu arada şunu da belirteyim Bülent Uygunla Sakaryasporda iş yapacaz diye yönetime girdim. Fakat büyük hayal kırıklığı oldu. Bülentin sözlerinden sonra hakkında biraz açıklama yaptım. Tüm gittiği şehirlerde ondan veba gibi bahsediyorlar." dedi.

"Yüreği varsa gelsin basının karşısına çıkalım"

Bülent Uygun ve diğerlerinin aslı astarı olmayan bir sürü iddia ve iftirada bulunduğuna değinen Zımba; " Sakarya'yı sevse zaten Teknik Direktör ile imza attığımız bu gün böyle bir açıklama yapmaz. Lig yeniden başlıyor bizim için. Ona konsantre olmamız gerekirken nelerle uğraşıyoruz. İt ürür kervan yürür. Başımızda Ekrem Yüce gibi bir başkan var. Kimse kimseye 5,5 trilyon bir seferde bulup vermez. Bizim için büyük fırsat . Hep birlikte Sakaryasporu eski günlerine getireceğiz. Böyle kan emicilere de fırsat vermediğimiz için bizi buralarda görmek istemiyorlar. Bana bu yüzden iftira atıyorlar. Eğer yürekleri varsa benimle aynı masada basının karşısına çıkarlar. Her şeyi tek tek anlatıp cevaplarız. Öyle iftira atmakla bu işler olmaz" dedi.

Editör: TE Bilişim