23 Haziran’a koşuyoruz, başkan adayı İbrahim Nalbant transfere engel alacaklı futbolcularla ve İsmail Gürses döneminin teknik patronu Engin Korukır’la görüşüyor.

*İndirim alamaması durumunda paranın tamamını da ödemek üzere çalışma yaptığını söyleyen Nalbant sayesinde kim ne kadar Sakaryaspor’lu, göreceğiz.

ÖZEL MADDELER ZORLUYOR

İsmail Gürses döneminin dosyaları yeni yönetime kaldı. 2017-2018 sezonunda kadroda bulunan futbolcuların borçlarını ödemeden transfer tahtasını açmak imkansız görünürken başkan adayı İbrahim Nalbant’ın en çok özel sözleşmeli futbolcularla uğraşıyor.

Bu dosyalar da dikkat çeken en özel sözleşmeler Ramazan Sal ve Mahir Sağlık'la yapılmış. Bu iki oyuncunun sözleşmesinde 'Kontrat süreleri tamamlanmadan Sakaryaspor'dan ayrılırsa, yeni sözleşme imzaladığı takımda alacağı ücretin farkını Sakaryaspor öder' maddesi var. Bu maddeye göre Mahir Sağlık ve Ramazan Sakaryaspor'dan sonra anlaştıkları Eyüpspor ve Yeni Orduspor kulüplerinde 'Asgari ücret' üzerinden sözleşme imzaladıklarından farkı Sakaryaspor ödeyecek.

1983 doğumlu Mahir Sağlık’la 2 yıllık 600 bin TL ve 1985 doğumlu Ramazan Sal’la 3 yıllık 700 bin TL üzerinden sözleşme imzalandı. Ramazan Sal'ın sözleşmesi 2019-2020 sezonunda da devam edecek.

Editör: TE Bilişim