Başkan İsmail Gürses’le buluşarak şirket devrinin yapılıp yapılamayacağını görüştüğü iddia edildi. Ancak kulübün üye ve Tüzük yapısı ile Şirket devrinin zorluğunun yanı sıraı taraftar tepkisi yüzünden satış şimdilik askıya alındı.

AVRUPALI DA VAR KATARLI DA

İkinci yarıya hazırlanan Sakaryaspor A.Ş 'inin % 51 hissesine yabancı bir şirket 10 milyon euro karşılığında talip olsa şehirde kıyamet kopar mı? Diyerek geçtiğimiz yılın son aylarında ilimizde kamuoyu yoklaması yapan bir grubun temsilcilerinin Yeşil-Siyahlı kulübün satılması ile ilgili araştırma yaptıkları ve nabız yokladıkları öğrenildi. İspanya kökenli kişilerden oluşan yabancı şirketin yanı sıra Sakaryaspor’a Katar ve yurt içinden de taliplilerin olduğu şehirde her yerde konuşuluyor.

İSTANBUL GRUBU DA BEKLİYOR

Son günlerde ekonomik bir çıkmazın içine giren ve maddi kriz yaşayan Sakaryaspor’a yabancı yatırımcıların yanı sıra ülke içinden de gizli taliplilerin olduğu yüksek sesle dillendiriliyor. İstanbul’dan bir grubun Yeşil-Siyahlı kulübün hisselerini almak için kollarını sıvadığı ve Başkan İsmail Gürses’le temasa geçmek için görüşmelere başladığı bile söyleniyor. Bu arada Derneğe devir edilen Şirket hisselerinini satılmasının Tüzüğe göre oldukça zor olduğu da belirtiliyor.

Editör: TE Bilişim