MUĞLASPOR: 1 SAKARYASPOR: 0 

Osman Özdemir’le 9’da 9 yapan ancak son iki haftadan sadece beraberlikler çıkaran Yeşil-Siyahlılar Muğlaspor deplasmanında ise hayal kırıklığı yaşattı ve bu kez 3 puan bıraktı. İkinci yarıya hızlı giren Sakaryaspor’da Enes Ata’nın 46.dakikadaki şutu üst direkte patladı. Tatsız tuzsuz geçen karşılaşmanın tek golü ise 85.Dakikada Emre Gemici’den geldi. Play-Off öncesi alınan bu sonuçlar taraftarlarda moral bozdu, karamsarlık yarattı.

ÖZDEMİR REVİZYONA GİTTİ
Spor Toto 3.Lig'in 33. haftasında bugün Sakaryaspor son deplasman karşılaşmasında hiç iddiası olmayan Muğlaspor ile karşı karşıya gelirken Osman Özdemir takımda revizyon yaptı ve bazı isimleri kulübeye çekti. Play-Off’u düşünen tecrübeli sakat olan kaleci Bora’nın yerine Hüseyin Bilge’ye şans verirken defansın istikrarlı ikilisinden Zafer’i kulübeye çekmekle kalmadı Fatih ve Hüseyin Altuğu da yedekler arasına aldı.

Stat: Atatürk
Hakemler: Selim Özen *, Uğurtan Demirtaş *, Ogün Kamacı **
Muğlaspor: Taner ***, Akın **, Samet ***, Oğuzhan ** (Dk. 79 Berkay **), Fatih **, Yasin ** (Dk.88 Nizamettin *), Osman **, Emre ***, Ender ***, Tuncay **, Mehmet **
Sakaryaspor: Hüseyin Bilge **, Canberk **, Ceyhun **(Dk. 67 Hüseyin Altuğ Taş *), Serdar **, Enes ** (Dk. 60 Fatih **), Fikret **, Aytaç **, Talha **, Burak **, Mümin ** (Dk.77 Coşkun *), Erçağ **
Gol: Dk. 85 Emrah (Muğlaspor)

MAÇTAN DAKİKALAR
1' Hakemin düdüğüyle maç başlıyor.
45' Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor
46' Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.
59' Sakaryaspor takımında oyuncu değişikliği; Enes Ata oyundan çıkarken Fatih Özçelik oyuna giren isim.
67' Sakaryaspor takımında oyuncu değişikliği; Ceyhun Yelkenci oyundan çıkarken Hüseyin Altuğ Taş oyuna giren isim.
76' Sakaryaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Mümin Aysever çıkıyor ve yerine Coşkun Yılmaz oyuna giriyor.
77' Muğlaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Tuncay Öndel çıkıyor ve yerine Cuma Ali Üzüm oyuna giriyor.
81' Muğlaspor takımında oyuncu değişikliği; Oğuzhan Öztürk oyundan çıkarken Berkay Günay oyuna giren isim.
85' Emre Gemici Muğlaspor takımını öne geçiren golü atıyor.
88' Muğlaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Yasin Tosun çıkıyor ve yerine Nizamettin Emirhan Kılıç oyuna giriyor.
MS Karşılaşma sona eriyor. Maçın sonucu: Muğlaspor: 1 - Sakaryaspor: 0

Editör: TE Bilişim