Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 20. haftasında Muratbey Uşak ile karşılaşacak. 12 Mart Pazartesi günü saat 19.00’da Sakarya Spor Salonu'nda oynanacak zorlu mücadele öncesi açıklamalarda bulunan Nathan Boothe, Lazeric Jones ve Kaptan Tufan Önen, her maçı kazanmak için parkeye çıktıklarını ve mücadele etmeye devam edeceklerini belirttiler.

Çok iyi bir takımız

Nathan Boothe, “Biz her zaman playofflara kalmak istiyorduk. Şuanda hedefimiz playoff. Takım olarak çok iyi bir bütün oluşturduk. Çok çalışıyoruz, sert bir oyun ortaya koyuyoruz ve tüm mücadelemizi sahaya yansıtıyoruz” derken; Tecrübeli oyun kurucu Lazeric Jones, “Uşak iyi bir takım. Önemli bir koçları var. Kadrolarına birkaç oyuncu daha eklediler. Geçen maçları unutup önümüzdeki maçlara bakmamız lazım. Öncelikli hedefimiz önümüze çıkan bütün maçları kazanmak olmalı. Bunun dışında Playoff’ta olmak istiyoruz. Çok iyi bir takımız. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Her maçı kazanmak istiyoruz

Takım Kaptanı Tufan Önen, “Çok zor bir maçtan çıktık. Pazartesi günü de çok önemli bir maça çıkacağız. Mücadele etmeye devam edeceğiz ve mücadelemizi sene sonuna kadar sürdüreceğiz. Çok iyi bir arkadaşlık var. Kimyamız oturdu. Hepimiz takımımız için uğraşıyoruz. Süper Lig’de yeniyiz. İlk senemizde böyle olmamızı arkadaşlığımıza bağlıyorum. İnşallah her şey çok daha iyi olacak. Biz sonuna kadar mücadele etmeyi seven bir takımız. Rakibimiz kim olursa olsun parkeye çıkıp son saniyeye kadar mücadele etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim